Vandalski čin na groblju u Hasama (Foto)

Na novom gradskom groblju u Hasama, kod Bijeljine, porodica Mičić danas je zatekla neprijatno i bolno iznenađenje. Oskrnavljen spomenik njihove kćerke Magdalene koja je preminula prije tri godine.

Vandalski čin na groblju u Hasama (Foto)

Živa rana, još nezacijeljena, danas je ponovo prokrvarila. Doživotna tuga zbog gubitka kćerke Magdalene, danas je uvećana vandalskim činom.

Sa svetog mjesta, u kojem je pokopana, odnijeta su četiri zlatna medaljona, koja za porodicu osim materijalne imaju mnogo veću vrijednost.

"Vidjela sam da nema zlatnih medaljona, kad nisam pala, u nesvjest. Zvala sam prvo muža, pa policiju. To sam joj donijela da joj ukrasim njen dvor. Imam samo kod kuće još jedan medaljon za uspomenu", priča majka Nedeljka.

"Bili smo u subotu na Zadušnice, familija sva bila, njeni prijatelji, sve je bilo u redu. A danas evo vidjeli smo. To je tuga, znači u grobu dijete treća godina kako leži", kaže otac Radmilo.

O svemu je porodica Mičić obavijestila i policiju, nadajući se da će počinioci ovog gnusnog čina biti pronađeni i kažnjeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA