Sajam vjenčanja - sve na jednom mjestu za buduće mladence

Drugi regionalni sajam vjenčanja "Wedding Weekend Bijeljina 2017" održaće se u Etno selu “Stanišići” u salonu “Moskva” 24. i 25. februara - najavili su organizatori na danas održanoj konferenciji za novinare.

BIJELJINA

"Nadamo se da ćemo ove, kao i prethodne godine, opravdati očekivanja posjetilaca Sajma. I ovoga puta smo okupili eminentna imena izlagača iz Bijeljine i Srbije koji će predstaviti novitete i aktualne trendove iz svijeta vjenčanja", navela je SanjaTrifković, portparol Sajma vjenčanja.

Osim bogate ponude proizvoda i usluga izlagači su pripremili i sajamske popuste, a budući mladenci će biti u prilici da osvoje vrijedne nagrade sponzora.

Budući mladenci samom posjetom Sajmu biće u mogućnosti da u potpunosti organizuju svoje vjenčanje, počevši od izbora vjenčanice i odijela, fotografa, dekoracija do odabira torti i drugih željenih detalja.

U okviru programa Sajma vjenčanja biće organizovan i okrugli sto na temu "Problemi mladih i odgovor lokalne zajednice". Na ovom okruglom stolu će učestvovati aktivisti omladinskih organizacija lokalnih zajednica kao i predstavnici administrativnih uparava ovih gradova.

Održavanje ove manifestacije su podržali Grad Bijeljina, opština Ugljevik I opština Lopare.