Bijeljina: Jutarnja temperatura 9, maksimalna dnevna do 11 stepeni

  • BIJELJINA
  • 17. Mar 2018.

U Republici Srpskoj oblačno i svežije sa obilnim padavinama. U Bijeljini u 7,00 časova izmjereno je 9 stepeni, najviša dnevna temperatura vazduha do 11.

Bijeljina: Jutarnja temperatura 9, maksimalna dnevna do 11 stepeni
FOTO: Bijeljina danas

PROGNOZA VREMENA ZA REPUBLIKU SRPSKU ZA 17.3.2018.

Ujutru oblačno sa kišom. Jačih padavina biće na zapadu i sjeveru, a nešto slabijih na jugu i jugoistoku. Tokom dana na zapadu i jugozapadu hladnije i kišovito uz vrlo obilne padavine: očekuje od 40 do 60 l/m² kiše.

Na istoku ostaje toplo i promjenljivo vrijeme uz slabu kišu i povremene pljuskove. Na jugu umjerena kiša koja popodne jača uz obilnije padavine i u ovim predjelima.

Prema večeri padavine postepeno slabe uz zahlađenje pa će u višim predjelima na zapadu kiša preći u susnježicu i snijeg.

Na jugu i istoku će duvati jak, ponegdje i olujni, južni i jugoistočni vjetar, a na sjeverozapadu slab i promjenljiv vjetar.

Jutarnja temperatura vazduha od 4°C od 10°C, na jugu i toplije. Tokom dana biće izražena razlika u temperaturi od zapada do istoka i juga: najviša dnevna temperatura vazduha od samo 5°C na zapadu do 18°C na jugoistoku. Uveče zahlađenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA