FOTO Bijeljina dobila novi zdravstveni specijalistički centar

U Bijeljini je juče svečano otvoren specijalistički centar dr Brkić, koji će omogućiti stanovnicima ove regije da na jednom mjestu dobiju visoko kvalitetne zdravstvene usluge.

"Dr Brkić" je nova zdravstvena ustanova koja je nastala kao rezultat uspješne saradnje već postojeće ustanove ZU "Dr Brkić" u Doboju i njenog partnera iz Bijeljine - firme Avanti, a povodom otvaranja organizovano je veče sa saradnicima i zaopslenima ove ustanove.

Ovaj centar, koji se nalazi u Komitskoj ulici br. 15, raspolaže najsavremenijim medicinskim dostignućima i kao takva nudi mogućnost snimanja rentgen dijagnostikom na aparatima vrhunskih performansi: Magnetna rezonanca 1.5T, CT skener 16 slajsni, ultrazvuk 4D, rentgen (klasični i intraoralni), Ortopan 2D i 3D, mamograf, osteodezitometrija ( DEXA), kao i širok izbor specijalističko- konsultativnih pregleda: kardiolog, ginekolog, endokrinolog i dr.

"Bijeljina ali i čitav region imaće priliku da se uvjeri u kvalitet i profesionalan rad naše ustanove. "Dr Brkić" je centar koji iz oblasti medicine nudi samo najbolje. Naš cilj je vaše dobro zdravlje! Mi uz svoje ljubazno osoblje, specijaliste stručnjake i dijagnostičare zajedno radimo za vaše bolje sutra!", poručuju iz novootvorenog Specijalističkog zdravstvenog centra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 20:00

    15°C
  • 23:00

    13°C
  • 02:00

    9°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

179 cm

Promjena: 2cm

Sava Jamena

310 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 16:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI