U Bijeljini održano Crveno-bijelo veče

Klub navijača Crvene zvezde iz Bijeljine organizovao je sada već tradicionalno, sedmo po redu „Crveno-belo veče“, ovog puta u Etno selu Stanišići.

U Bijeljini održano Crveno-bijelo veče

- Do sada najmasovnija proslava okupila je oko 1500 pristalica crveno-belih. Prisutni su bili mnogobrojni navijači našeg kluba iz Bijeljine, ali i veliki broj gostiju, odnosno navijači iz brojnih gradova Srbije koji su uživali uz Zvezdine pesme u nezaboravnoj atmosferi i druženju. Zastave, navijačke majice, crveno-beli baloni upotpunili su ambijent - navodi se na sajtu kluba.

Predstavnici Crvene zvezde u Bijeljini bili su predsednik kluba Svetozar Mijailović, kao i fudbaleri Slavoljub Srnić i Dejan Joveljić. Sa zvezdašima su se družili i legendarni fudbaler i trener koji je Zvezdu doveo na krov sveta Vladica Popović, kao i četvrta Zvezdina zvezda Vladimir Petrović Pižon.

-Imam višegodišnji staž na vašim proslavama, ali po broju ljudi koji je danas ovde ova je najveća. Možda se to poklapa i sa ovogodišnjim uspesima koje naši fudbaleri imaju iza sebe, sa odličnim rezultatima koje su ostvarili. Posle 25 godina smo ponovo igrali evropske utakmice na proleće. Zato su ovi momci zaslužili podršku, a vi to radite na fenomenalan način. Želim da Crvena zvezda nastavi da vas raduje još boljim rezultatima - rekao je predsednik kluba Svetozar Mijailović.

Proslavu su svojim prisustvom uveličali i nekadašnji fudnaleri Perica Ognjenović, Dragan Mićić i Ognjen Koroman, kao i nekadašnji košarkaš i kapiten Crvene zvezde Igor Rakočević. Zvezdine legende istakle su da su počastvovani i presrećni što su deo ovako lepe tradicije.

Odličnoj atmosferi doprineli su i muzički umetnici i zvezdaši Kiki Lesendrić i Dejan Matić, koji je atmosferu usijao kada se latio mikrofona.

Foto:rtrs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA