Poslovni forum menadžera – sinergija teorije, iskustva i dobre prakse

Četvrti Poslovni forum menadžera biće održan 28. i 29. marta u Etno selu Stanišići kod Bijeljine.

Poslovni forum menadžera – sinergija teorije, iskustva i dobre prakse

Organizator Poslovnog foruma je Centar za edukaciju Pro Educa, koji će po četvrti put na jednom mjestu okupiti cijenjene domaće i regionalne stručnjake iz oblasti korporativnog upravljanja, menadžmenta, komunikacija, lobiranja, inovacija i ekonomije, uspješne menadžere iz javnog i privatnog sektora Bosne i Hercegovine i regiona, te predstavnike medija.

"Bijeljina će 28. i 29. marta biti centar menadžerske struke. Sinergija dobre prakse, ličnih iskustava i teorije iz oblasti menadžmenta, komunikacija, lobiranja, ekonomskih trendova i inovacija, koju će program četvrtog Poslovnog foruma menadžera ponuditi sigurno će donijeti višestruke benefite svim učesnicima. Osim prilike za sticanje novih znanja i prezentacija novih mikro i makro trendova, Poslovni forum menadžera je odlična prilika i za ostvarivanje novih poznanstava i uvezivanje uspješnih menadžera iz Bosne i Hercegovine i regiona, što je jedan od ciljeva ovog događaja. Osim toga, vjerujem da će i Grad Bijeljina imati koristi od jednog ovakvog događaja, jer će se pozicionirati na mapi uspješnih sredina koje gaje pozitivan odnos prema edukaciji i prezentaciji i promociji novih globalnih trendova i kretanja", rekao je Predrag Jović, predsjednik Organizacionog odbora Poslovnog foruma menadžera.

Dvodnevni program čini ukupno devet predavanja, tri panel diskusije i razgovor jedan na jedan. Panel diskusije raspoređene su tokom prvog i drugog dana, a u prvoj panel diskusiji "Menadžeri, mentori, lideri" učestvovaće Miloš Stevanović, vlasnik Standard Group, jedinog kognitivnog investicionog poslovnog sistema koji pruža usluge u domenu računovodstva, Biljana Marković, direktorica Hemofarm d.o.o. Banja Luka, farmaceutskog lidera na tržištu BiH i prve fabrike čvrstih formi lijekova u Republici Srpskoj, Zoran Lalić, generalni direktor PHOENIX Pharma, najvećeg distributera farmaceutskih proizvoda u Bosni i Hercegovini i član Upravnog odbora PHOENIX group iz Bosne i Hercegovine, te Robert Čoban, koji se nalazi na čelu Color Press Grupe, najvećeg izdavača magazina u region, sa kompanijama u 6 republika - 84 magazina, 21 internet portal i preko 50 konferencija i festivala godišnje.

Učesnici će tokom panela razgovarati o menadžerima koji su istovremeno i lideri, ali i o važnosti i mentorskoj ulozi pojedinaca.

Sve informacije o Poslovnom forumu menadžera nalaze se na sajtu www.proeduca.net

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA