Korisnicima doma za starija lica uručeni pokloni

Članovi bijeljinskog Gradskog odbora SNSD-a posjetili su danas, na Mali Vaskrs, Dom za starija lica "Lenkom" u Bijeljini i korisnicima ove ustanove uručili prigodne poklone.

BIJELJINA

Potpredsjednik Aktiva žena SNSD Republike Srpske Slavice Lukić rekla je da ovaj aktiv redovno provodi humanirane aktivnosti, pa za vaskršnje praznike posjećuju siromašne, domove za starija lica, djecu sa posebnim potrebama, djecu u bolnicama, a organizuju se i manifestacije takmičenja za najjače ili najljepše jaje.

Ona je rekla da je Aktiv žena SNSD već sproveo ovakve i slične aktivnosti po svim opštinama i gradovima, te podsjetila na nedavnu posjetu potpredsjednika SNSD-a Željke Cvijanović i predsjednika Aktiva žena SNSD-a Srpske Nade Tešanović Domu "Rada Vranješević" u Banjaluci.

Predsjednik Aktiva žena SNSD-a Bijeljina Tanja Bošnjaković kaže da korisnici Doma za starija lica "Lenkom" najviše od svega trebaju pažnju.

"Ovi ljudi su zaslužili da i o njima vodimo računa i mi to i činimo svaki put kada nam se za to ukaže prilika", rekla je Bošnjakovićeva i pozvala i druge koji mogu da učine isto.

Članovi Aktiva žena SNSD Bijeljina uručili su korisnicima Doma za starija lica "Lenkom" poklon-pakete koji sadrže vitamine, voće, čajeve, te proveli vrijeme družeći se sa njima, a nisu izostavljena ni šarena jaja na Mali Vaskrs.

Direktor Doma za starija lica "Lenkom" Lenka Časar kaže da ova ustanova postoji 15 godina, a trenutno ima 32 korisnika.