FOTO Sportski dan u Gradskom parku

Odjeljenje komunalne policije Gradske uprave Grada Bijeljina u saradnji sa članovima sportskih klubova sa područja Grada i JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ organizovalo je danas Sportski dan u Gradskom parku.

FOTO Sportski dan u Gradskom parku

Ovom aktivnošću, u okviru akcije „April, mjesec čistoće" ukazano je na važnost bavljenja sportom u zdravoj sredini, a organizovana je i demonstracija treninga rukometaša, odbojkaša, karatista, tekvondoista, škole joge i fintesa koji su podržali ovu akciju.

- Na ovaj način promovišemo značaj sporta i aktivnosti u prirodi, a za ovakve aktivnosti nam je neophodna zaštita životne sredine. Gradski park je biser našeg Grada i zbog toga moramo čuvati zelene površine, da bismo u njima mogli organizovati ovakve akcije, koje simbolišu zdrav život - naveo je načelnik komunalne policije Ratomir Draganić.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić naveo je da bi svaki mjesec tokom godine, a ne samo april, trebalo da protiče u znaku čistoće i očuvanja životne sredine.

- Ovakve aktivnosti usmjeravaju naše građane da se bave sportom i da čuvaju svoje zdravlje na taj način, ali isto tako da čuvaju čistoću okoline, jer je zdrava životna sredina i čist vazduh ono što nam pomaže da očuvamo zdravlje - naveo je Mićić, koji je apelovao na građane da ne prave divlje deponije, da otpad odlažu u kontejnere i kante i da ne zatrpavaju kanale i zelene površine smećem.

U Sportskom danu u Gradskom parku učestvovali su Ženski odbojkaški klub „Radnik", Ženski rukometni klub „Radnik", Karate klub „Panteri", Tekvondo klub „Jopa", Škola joge „Svjetlost" i fitnes instruktor Velinka Vuletić sa svojim članovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 05:00

    8°C
  • 08:00

    10°C
  • 11:00

    15°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

113 cm

Promjena: -7cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI