OFK Zenit demantuje dešavanja u Zvorniku

OFK Zenit, uputio je demant povodom članka objavljenog na našem portalu pod naslovom "Nezapamćen skandal: Trener usred utakmice tukao dječake pa pobjegao", a koji smo preuzeli sa portala Faktor.ba

OFK Zenit demantuje dešavanja u Zvorniku

"Pojedini portali su objavili da se desio nesvakidašnji incident na prvenstvenoj utakmici kola Republike Srpske između FK Drine iz Zvornika i OFK Zenita iz Bijeljine, koja se igrala 25.4.2018.godine u Zvorniku.

U izvještaju portala piše da je pomoćni trener istukao dva igrača FK Drine i nanio im teške povrede. Da stvar bude bizarnija, u službenom zapisniku OFK Zenit-a ne postoji pomoćni trener već samo glavni trener pionira i predpionira. O dešavanju na samom terenu za vrijeme utakmice i poslije iste govori i trener domaćina Aleksandar Vasić.

Niko od trenera OFK Zenit nije udario ni jedno naše dijete, niti je trener gostujuće ekipe ni jednim gestom uvredio službena lica kao ni svoje kolege. OFK Zenit se dakle ograđuje i štiti svoj integritet jer radi se o klubu koji okuplja najveći broj djece u regionu i može se pohvaliti samo uspjesima.

Ukoliko je došlo do svađe i nemilih scena među publikom koja je doputovala na utakmicu mimo organizacije našeg kluba neka MUP u Zvorniku istraži ko je napravio ružan gest ili iscenirao isti."

Hvala na razumjevanju.

Predsjednik OFK ZENIT

S. Sušić

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA