Ubijen mladić iz Lopara, ubica uhapšen

Dvadesetčetvorogodišnjak iz Jablanice kod Lopara, koji je nestao 15. maja pronađen je mrtav, saopšteno je iz PU Bijeljina.

Ubijen mladić iz Lopara, ubica uhapšen

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina u saradnji sa Policijskim službenicima Odjeljenja za potrage i kriminalističko obavještajne analize UKP MUP-a RS Banja Luka, lišili su slobode lice Đ.B. (1991) iz Jablanice opština Lopare, zbog postojanja osnovane sumnje da je ubio L.S iz Jablanice opština Lopare.

Naime, Policijskoj upravi Bijeljina 17.05.2018.godine, prijavljeno je da se lice L.S.(1994), u utorak oko 22.00 časa udaljio iz porodične kuće u mjestu Jablanici, opština Lopare, te da mu se nakon toga gubi svaki trag.

"Nakon sveobuhvatne pretrage terena i preduzimanjem niza operativnih i istražnih mjera i radnji, 18.05.2018. godine lišen je slobode Đ.B. iz Lopara , koji je u toku kriminalističke obrade priznao da je u svojoj porodičnoj kući u Jablanici opština Lopare lišio života L.S u noći 15.05.2018.godine, te da je tijelo uklonio iz kuće kako bi prikrio dokaze, a potom isto sakrio u jednom napuštenom i devastiranom objekatu u mjestu Jablanica opština Lopare, gdje je tijelo i pronađeno od strane policijskih službenika. Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina zajedno sa Okružnim javnim tužilaštvom Bijeljina, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja i dokumentovanja krivičnog djela 'Ubistvo'", navodi se u saopštenju PU Bijeljina.

Foto: bijeljina.org

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA