Manekenke doje decu da bi smršale

Popularni top modeli, zaštitna lica linije donjeg veša "Viktorijas sikret" rado govore o svom vežbanju i režimskoj ishrani, kao i o navikama koje dolaze posle trudnoće. Mnoge manekenke rekle su da su dojile decu da bi smršale, što je podiglo mnoge kritike.

Manekenke doje decu da bi smršale
Miranda Ker se na modnu pistu vratila godinu dana nakon rođenja sina Flina. Kako prenosi "Njujork Post" supruga Orlanda Bluma nema problem da priča o dojenju, i u toj ulozi se odlično snalazi, a priznala je i da je tajna njene idealne linije u pilatesu i jogi kao i vežbama sa tegovima za noge i gležnjevima koji su pomogli da suvišni kilogrami nestanu.

Šta je sličnost između Mirande i nekoliko drugih modela koje su mame?

Žizel Bundšen je prošle godine punila naslovne strane, jer je novopečena mama za "Harper's Bazar" rekla:

- Neki ljudi misle da ne treba da doje svoju decu, a ja se mislim "da li ćete dati hemijsku hranu svom detetu kada je tako malo?". Mislim da bi dojenje trebalo da bude svetski zakon, po mom mišljenju majke bi trebalo da doje svoje bebe bar šest meseci.Na to je izvršen medijski pritisak - da li bi žene trebalo ili moraju da doje decu?

Ja sam dojila ćerku, ali u tom periodu nisam izgubila na težini. Svaka žena je drugačija, tako da verujte u sebe i dajte sve od sebe, i to je ono što je najbitnije - rekla je brazilska manekenka Adriana Lima, supruga Marka Jarića koja je pre dve godine dobila sa njim ćerku Valentinu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA