FOTO Promovisani diplomci Fakulteta poslovne ekonomije

Na Fakultetu poslovne ekonomije Univerziteta u Istočnom Sarajevu sa sjedištem u Bijeljini danas je upriličena jedanaesta promocija diplomiranih studenata – 103 studenta osnovnih studija, jedanaest studenata master studija i jednog magistra.

- Izuzetno nam je zadovoljstvo što 54 prošlogodišnja studenta već rade ili volontiraju i nadamo se da će i nova generacija studenata brzo pronaći posao. Misija ovog Fakulteta jeste da bude stožer razvoja ekonomske misli kroz njenu primjenu na ovom području i šire, kroz razvoj kreativnih i motivacionih ideja kod mladih ljudi. Želimo da mlade ljude motivišemo da razvijaju sopstveni biznis, da sami stvaraju poslovne prilike i sami kreiraju svoje poslovno okruženje.- istakao je dekan Miladin Jovičić prilikom uručenja diploma.

Prisutnima se na svečanoj dodjeli diploma obratio i gradski menadžer Miloš Stevanović koji je studentima čestitao veliki uspjeh, završetak fakulteta i poželio da pronađu posao na kome će nastaviti da se usavršavaju i da kao akademski građani pomožu u razvoju i napretku društvene zajednice.

- Gradska uprava nastavlja da podržava mlade i obrazovane građane, jer su oni budućnost našeg Grada. Nadamo se da će većina diplomiranih studenata ostati da radi u našem Gradu, što bi bila obostrana korist za njih i za Semberiju - poručio je Stevanović.

Ovom događaju su, između ostalih, prisustvovali i prorektor za ljudske i materijalne resurse Univerziteta u Istočnom Sarajevu prof. dr Nenad Lalić i predsjednik Privrednog savjeta Grada Bijeljina Đorđe Slavinjak, koji su se, takođe, zvanično obratili studentima.

I na ovogodišnjoj promociji, najbolji studenti osnovnih i master studija su nagrađeni plaketama i prigodnim nagradama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA