Kralj - jare sa četiri roga

U romskom naselju u Bijeljini jedna neobična pojava. U domaćinstvu Mirsada Bilalića Miće raste jare sa 4 roga koje je dobilo i ime koje mu priliči-Kralj.

Kralj - jare sa četiri roga

Neobično jare, koje je staro oko 2 mjeseca, ima sasvim običnu majku, i kada se rodilo ništa nije ukazivalo da će se razlikovati od ostalih.

"Mamu njegovu sam kupio, ona se ojarila i dobili smo ovo Božije čudo. Kad se rodilo nije imalo rogove, posle nekih mjesec dana počeli su da se pojavljuju. Na početku sam pomislio da je u pitanju neka bolest, a onda sam vidio da se radi o rogovima, 4 roga", kaže Mirsad pokazujući s ponosom jare.

Kralj, kako ga od milošte vlasnik zove, plijeni i privlači pažnju, pa se brzo, kao u Kusturičinim filmovima okupila i mnogobrojna publika.

Još dok je trajalo snimanje, Mićo, kako ponosnog vlasnika zovu, je imao nekoliko ponuda da proda jare, koje su išle i preko 1000 KM, ali on svog Kralja kaže ne prodaje.

"Njega ću kod jednog mog prijatelja u Dvorove smjestiti, jer i on ima koze i jariće, pa ću posle vidjeti šta ću", kaže Mićo.

Njegovu majku je dao prijatelju, da bi, kako kaže, imao mlijeko, sir i kajmak za unuke, a Kralja, za kog kaže da je dar sa neba, neće prodati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA