Lopare: Prikupljeno 50 doza krvi

U akciji dobrovoljnog darivanja krvi u Loparama danas je prikupljeno 50 doza ove dragocjene tečnosti, rekao je novinarima direktor Doma zdravlja Želimir Nešković.

Lopare: Prikupljeno 50 doza krvi

Nešković je kao predsjednik Udruženja građana "Majevički volonter", koje je organizator akcije, zahvalio svim učesnicima za podršku humanoj akciji.

On je rekao da je veoma zadovoljan odzivom građana u današnjoj akciji koja će pomoći onima kojima je to najpotrebnije, te podržao sva udruženja u lokalnoj zajednici koja razvijaju volonterizam i humanitarni rad. Među dobrovoljnim davaocima krvi bio je i načelnik opštine Lopare Rado Savić.

"Opština Lopare podržava sve humanitarne aktivnosti, a posebno je zadovoljstvo ovakva akcija, jer darivanjem krvi dajemo doprinos spašavanju života", rekao je Savić.

LJekar Zavoda za transfuziju u Bijeljini Dragana Bukvić ocijenila je današnju akciju u Loparama uspješnom i poručila da svaka prikupljena doza krvi predstavlja neprocjenjivo blago za pacijente kojima je potrebna.

Akcija dobrovoljnog darovanja krvi održana je u Centru za kulturu, uz podšku udruženja "Majevički akcijaši", Doma zdravlja i opštine Lopare.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA