Ukupno slučajeva
4218 (+9)
Preminuli
130 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Jedi zdravo! Bravo, bravo!

U namjeri da se djeci promoviše zdrava ishrana nastalo je didaktičko sredstvo „Jedi zdravo! Bravo, bravo!“. Autori su pedagozi iz vrtića “Čika Jova Zmaj”- Danica Mojić i Milena Jović. Igrica je za kratko vrijeme postala popularna kod mališana koji pravila pravilne ishrane rado primjenjuju i kod kuće.

BIJELJINA

"Jedi zdravo, bravo, bravo" je didaktičko sredstvo značajno za predškolski uzrast jer mališanima ukazuje na značaj zdrave hrane, a istovremeno navodi ih kroz igru nauče brojne korisne stvari vezane za pravilnu ishranu. Kao veoma korisno, prepoznalo je i Ministarstvo prosvjete I kulture gdje i nagrađeno.

Autori - Danica Mojić I Milena Jović ponosne na svoj rad i što će biti od višestruke pomoći kako predškolcima tako i osnovcima.Igrica se sastoji iz tri dijela I pored edukativnog igrica je i takmičarskog karaktera.

Mališani rado igraju ovu igricu i već znaju šta je to što treba da jedu kako bi bili zdravi.

Ovo je druga edukativna igrica iz Bijeljine koju je odštampao Zavod za udžbenike i nastavna sredstva. Ranije je svjetlost dana ugledala igrica "Igrom kroz Srpsku", autora Gorana Gašića.