FOTO: Otvoren turnir "Stopama Save Miloševića" - na terenima 2000 djece

U Etno selu "Stanišići" otvoren je tradicionalni fudbalski turnir pod nazivom "Stopama Save Miloševića".

Ovo je jedanaesti međunarodni turnir za mlađe kategorije na kome učestvuje preko 2000 djece, uzrasta 7 do 13 godina iz Republike Srpske Federacije BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bugarske, Rumunije uz prisustvo najpoznatijih klubova iz regiona.

Turnir je otvorio naš proslavljeni fudbaler i pokrovitelj turnira, Savo Milošević.

"Јedan od glavnih ciljeva prije 11 godina bio je da stvorimo uslove za jedno ozbiljno takmičenje iz kog će klinci dobiti šansu, gdje će moći da budu viđeni od strane raznih ljudi i na kraju krajeva dobiti šansu u ozbiljnim klubovima", rekao je Milošević.

Prvi turnir organizovan je u rodnom mjestu slavnog fudbalera Save Miloševića uz učešće samo četiri ekipe. Sada sa preko 1.500 učesnika, ovaj turnir je prevazišao lokalne okvire, a neki od učesnika danas su već u velikim klubovima.

"Imamo goste iz Slovenije, Hrvatske, Bugarske, Rumunije, Srbije naravno, i poznate ekipe iz BiH poput "Želje" i Sarajeva, tako da je tu impozantan broj ekipa", rekao je  Žarko Novaković predsjednik OFK "Zenit" Bijeljina.

Organizator turnira "Stopama Save Miloševića" je OFK Zenit iz Bijeljine, a utakmice se igraju u Etno selu "Stanišići", te na fudbalskim terenima "Zenit Arena" u Novom Selu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 08:00

    9°C
  • 11:00

    11°C
  • 14:00

    14°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

117 cm

Promjena: -1cm

Sava Jamena

324 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 23. Apr 2024. 05:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI