Rep hit Lazara Ristovskog

Gotovo preko noći „Radnički rep“ postao je hit. Pesma, koju je za potrebe filma „Beli lavovi“ snimio glumac, reditelj, a sada i reper Lazar Ristovski, od 1. aprila imala je na Jutjubu gotovo 40.000 poseta.

Rep hit Lazara Ristovskog

„Dignimo se braćo slatka, podignimo glas matori i mladi u istom stroju za Srbije spas", izgovara u ritmu reditelj i glavni protagonista filma i pravi pokrete karakteristične za izvođače rep muzike.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Tekst za pesmu napisao je Ristovski, autor muzike je Tomo Babović, a poznati muzičar Gru je Lazaru pomogao oko rep ritmova.

Ostvarenje koje potpisuje Ristovski je priča o ljudima koji se teško snalaze u teškim vremenima, pa su prinuđeni da rade poslove koje inače ne bi.

Operska pevačica Bela peva operske arije po kućama, filmski reditelj Gruja -umesto igranih filmova, snima svadbe i sahrane. Glavni junak Dile (Lazar Ristovski) želi da promeni nešto.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pritisnut snovima o boljem i pravednijem životu, izazvan pričama o radnicima, seljacima i poštenoj inteligenciji koje nema ko da povede u neki bolji život, Dile smatra da je krajnje vreme da krene put promena.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA