Nestao Darko Kostić: Policija ga juri zbog seksualnog zlostavljanja maloletnika

Kako prenose beogradski mediji, poznati dizajner i modni kreator Darko Kostić nestao je nakon prijave da je u svom stanu "polno uznemiravao" maloletnog dečaka L. J. (15), inače učesika takmičenja u pevanju "Neki novi klinci".

Nestao Darko Kostić: Policija ga juri zbog seksualnog zlostavljanja maloletnika

Kostić je navodno dečaka fotografisao i onda za to tražio novac, a kada se ispostavilo da tinejdžer nema pare, modni kreator je od njega navodno zahtevao da skine majicu kako bi se mazili, što je maloletnik odbio.

Mladi pevač je potom pobegao i rekao roditeljima šta se dogodilo, a oni su policiji na Novom Beogradu prijavili slučaj seksualnog uznemiravanja.

"Policija je Kostića nekoliko puta tražila u stanu u kom živi, ali ga tamo nije bilo. Zbog toga se sumnja da je u bekstvu", naveo je izvor iz istrage, prenosi domaća štampa.

Prema rečima sagovornika "Kurir", Kostić i dečak su se i ranije družili.

"Oni su se družili neko vreme, ali su se stvari očigledno izmakle kontroli. Darko je tražio od dečaka da skine majicu, što je maloletnika šokiralo i uplašilo, pa je zato momentalno pobegao."

Darko Kostić je prošle godine u junu privođen zbog posedovanja droge. Policija je u njegovom stanu tada našla kokain i takozvanu drogu za silovanje, čija je hemijska oznaka GHB.

Modni kreator je poznat po saradnji sa mnogim estradnim ličnostima, a bio je i kum Jeleni Karleuši na venčanju sa Duškom Tošićem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA