Nagrade za majke sa najviše djece u Gradu

Djeca su najveće bogatstvo koje čovjek može da ima, a majke sa mnogo djece zaslužuju pažnju i podršku cijelog društva, istaknuto je na današnjem prijemu u Gradskoj upravi za Radmilu Tadić iz Velike Obarske i Sanju Petrović iz Bijeljine.

Nagrade za majke sa najviše djece u Gradu

Ove dvije majke imaju po osmoro djece, što je, prema riječima predsjednice skupštinske Komisije za ravnopravnost polova, Danijele Đukin najviše na području Grada Bijeljina.

Na prijemu je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić ovim majkama uručio priznanja i simboličnu finansijsku podršku.

- Na prijedlog Komisije nagradili smo majke koje imaju mnogo djece. Želimo na ovaj način da damo veći značaj porodicama koje imaju veliki broj djece, jer na taj način podstičemo natalitet u našem Gradu - naveo je gradonačelnik Mićo Mićić, dodajući da se nada da će u narednom periodu biti više ovakvih porodica u Bijeljini.

On je istakao da je da je obaveza Gradske uprave da pravi ambijent u Gradu, u kome će biti povoljni uslovi za formiranje višečlanih porodica.

Danijela Đukin istakla je da su djeca najveće bogatstvo koje čovjek može da ima.

- Porodica je stub društva i nadamo se da će ovakvih majki biti sve više u našoj Semberiji - navela je Đukinova, koja je poželjela mnogo zdravlja i uspjeha porodicama Petrović i Tadić.Sanja Petrović je bila prvakinja Evrope u karateu, a završila je fakultet kada je imala sedmoro djece.

- Hvala Bogu što imam osmoro divne djece, svom suprugu na nesebičnoj podršci oko podizanja djece, kao i Gradonačelniku i Komisiji na ovako lijepom gestu i današnjem prijemu - navela je Petrovićeva.

Radmila Tadić živi u Velikoj Obarskoj i bavi se poljopriredom.

- Hvala Gradskoj upravi na podršci majkama sa više djece koja nam mnogo znači - istakla je Tadićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 02:00

    9°C
  • 05:00

    9°C
  • 08:00

    11°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

142 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI