Pelagićevo: Odbornik NDP-a prešao u DNS

Odbornik u Skupštini opštine Pelagićevo Slobodan Petrović, prešao je iz NDP-a u DNS. Petroviću je člansku kartu uručio predsjednik Regionalnog odbora DNS Bijeljina i član Predsjedništva DNS-a Diko Cvijetinović a svečanosti u prostorijama OO DNS Pelagićevo prisustvovao je i Đorđe Popović, nosilac liste DNS za NSRS u izbornoj jedinici 306.

Pelagićevo: Odbornik NDP-a prešao u DNS

- DNS vodi ozbiljnu i odgovornu politiku koja će donijeti boljitak Republici Srpskoj. S tim u vezi, u svim opštinama se trudimo da izgradimo što kvalitetniju stranačku infrastrukturu i da se na taj način još više približimo našim građanima. Svi koji u tome žele da nam pomognu su dobrodošli u DNS. U tom smislu, gospodin Petrović za nas predstavlja veliko pojačanje jer se radi o ozbiljnom, odgovornom i vrijednom čovjeku - rekao je Diko Cvijetinović.

Đorđe Popović je izrazio uvjerenje da će OO DNS Pelagićevo, sa Slobodanom Petrovićem kao pojačanjem, doprinijeti dobrom rezultatu DNS-a na oktobarskim izborima.

- DNS očekuje veliki rast na području izbornih jedinica 306 i 522 i ubijeđeni smo da će OO DNS Pelagićevo uz kvalitetan i odgovoran rad sa građanima dati važan doprinos našem izbornom uspjehu - kaže Đorđe Popović.

Predsjednik OO DNS Pelagićevo Mićo Trivundić, koji je i kandidat DNS-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, takođe je poželio dobrodošlicu Slobodanu Petroviću.

- Sa dolaskom gospodina Petrovića DNS sada ima dva odbornika u SO Pelagićevo i sigurno je da ćemo imati više uticaja na ukupna dešavanja u opštini Pelagićevo. DNS je stranka koja preuzima odgovornost i sa odgovornim radom želi da pomogne svim našim građanima - rekao je Trivundić.

Slobodan Petrović je istakao da je u DNS-u prepoznao snagu i energiju koja može da donese bolji život svima u Republici Srpskoj.

- DNS je za mene bio logičan izbor jer vodi realnu politiku koja može da pomogne svim građanima Republike Srpske i opštine Pelagićevo. Zajedno sa svojim novim kolegama ću se truditi da osvojimo što veće povjerenje građana na oktobarskim izborima i da potom to povjerenje i opravdamo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

13°

  • 17:00

    13°C
  • 20:00

    12°C
  • 23:00

    10°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

69 cm

Promjena: -4cm

Sava Jamena

325 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 23. Apr 2024. 15:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI