Za najbolji kotlić nadmeću se 24 ekipe

Prva "Kotlićijada" u Priboju kod Lopara koja se održava na platou pored Crkve Rođenja Presvete Bogoridice okupila je danas 24 ekipe koje se takmiče za najbolje spremljen kotlić.

Za najbolji kotlić nadmeću se 24 ekipe

Organizator manifestacije je Savjet mjesne zajednice Priboj, a njen predstavnik Goran Tasovac rekao je novinarima da su okupljeni takmičari sa područja Majevice, Posavine i Semberije.

On je izrazio uvjerenje da će ova manifestacija prerasti u tradiciju. Predsjednik Lovačkog udruženja "Majevica" iz Lopara Jovica Gligić rekao je novinarima da na "Kotlićijadi" učestvuju i lovci kako bi podržali organizatora i ovu manifestaciju.

"Izuzetno mi je zadovoljstvo jer se danas okupio veliki broj ljudi, a posebna draž je taj osjećaj takmičarskog duha, pozitivna atmosfera i prijatno druženje", rekao je Gligić.

Generalni pokrovitelj manifestacije je opština Lopare. "Čast nam je što smo ugostili takmičare iz Semberije i Posavine na ovoj manifestaciji koja promoviše druženje, slogu i naš majevički kraj", rekao je načelnik Lopara Rado Savić, koji je obišao takmičare i goste i zahvalio svima koji učestvuju i podržavaju "Kotlićijadu" u Priboju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA