Ujedinjena Srpska Bijeljina: Predstavljeni kandidati za Skupštinu RS

Gradski odbor Ujedinjene Srpske Bijeljina danas je predstavio kandidate za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske ispred ovog odbora za Izbornu jedinicu šest.

Ujedinjena Srpska Bijeljina: Predstavljeni kandidati za Skupštinu RS

Predsjednik izbornog štaba ove stranke u Bijeljini i kandidat na listi Nedeljko Pandžić je rekao da je stranka u protekle dvije godine imala najveći rast od svih stranaka u Republici Srpskoj i da u Izbornoj jedinici šest očekuju četiri do pet hiljada glasova, što je ekvivalent jednom direktnom poslaničkom mandatu iz ove izborne jedinice.

Rast članstva u Bijeljini je svakodnevan i očekuje se u narednom periodu da bude još intenzivniji,tako da je planirano u skorije vrijeme otvaranje još nekoliko kancelarija u Bijeljini, saopšteno je na današnjoj konfereciji za novinare.

Aleksandar Jovičić, kandidat na listi za poslanika u Skupštini Srpske, istakao je da su u Ujedinjenoj Srpakoj časni, pošteni,kvalitetni ljudi koji nisu ništa pokvarili,ništa ukrali, nikoga prevarili.

Jovičić je dodao da ova stranka planira da oktobra postane parlamentarna, da pruži svoj doprinos kako bi u Sarajevu svi srpski predstavnici bili jedinstveni - "da tamo igra reprezentacija Republike Srpske, a da se i Srpskoj krene sa razvojem ekonomije koja je u lošem stanju, a isto tako da pronatalitetna politika bude u fokusu".

Cvijetin Lukić, nosilac liste za Izbornu jedinicu šest, naglasio je da Ujedinjena Srpska bezuslovno podržava kandidate koalicije SNSD, DNS, SP, Željku Cvijanović za predsjednika Republike Srpske i Milorada Dodika za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Lukić je istako da je slogan stranke za predstojeću kampanju "Ujedinjena Srpska - nasalomiva".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

13°

  • 20:00

    13°C
  • 23:00

    12°C
  • 02:00

    10°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

90 cm

Promjena: -2cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: -1cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 17:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI