Za četiri dana sankcionisano 512 vozača

Službenici Policijske uprave Bijeljina su od 14. do 18. avgusta realizovali akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na kontrolu brzine kretanja motornih vozila.

Za četiri dana sankcionisano 512 vozača
Ukupno je kontrolisano 524 učesnika u saobraćaju, od kojih je 512 sankcionisano izdavanjem prekršajnog naloga. Zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila sankcionisan je 321 vozač od kojih je 242 za prekoračenje od 11 do 20 km/h, 65 vozača za prekoračenje od 21 do 30 km/h i 14 vozača za prekoračenje preko 30 km/h.

Po ostalim prekršajima sankcionisan je 191 učesnik u saobraćaju.

Za prekršaj počinjen prekoračenjem dozvoljene brzine kretanja preko 30 km/h, predviđena je novčana kazna u iznosu od 400,00 KM, zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom i dva kaznena boda.

Policijska uprava Bijeljina, još jednom apeluje na učesnike u saobraćaju, da poštuju saobraćajne propise i pravila, posebno kada su u pitanju ograničenja brzine kretanja, imajući u vidu povoljne uslove za odvijanje saobraćaja i pojačan intenzitet kretanja vozila, te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge učesnike u sobraćaju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA