Od 2012. useljenje u nove stanove

Na području opštine Bijeljina stambeno je nezbrinuto još 55 porodica ratnih vojnih invalida i poginulih boraca, ali će od Nove godine dio njih krov nad glavom dobiti u novoizgrađenom stambenom objektu na Pet jezera, rekao je Srni predsjednik bijeljinske Organizacije porodica nestalih, zarobljenih boraca i civila Žarko Radić.

Od 2012. useljenje u nove stanove

On je naveo da će u narednih mjesec do dva Ministarstvo za izbjegla i raseljena lica RS obezbijediti sredstva za otkup zgrade od vlasnika Mitra Perića i najugroženije porodice iz ove kategorije će dobiti te stambene jedinice na korišćenje.

"U 2012. godini će početi uknjižavanje u njihovo vlasništvo", rekao je Radić i dodao da se u realizaciju stambenog zbrinjavanja ovih kategorija ide na osnovu konkursa iz 2007. pa do kraja marta 2008. godine i da je za takav vid stambenog pitanja uslovljena struktura stanova.

"Porodice poginulih boraca i ratnih vojnih invalida koje su konkurisale poslije marta 2008. godine moći će ostvariti svoje stambeno pitanje u drugoj fazi zbrinjavanja", dodao je Radić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA