Osnovnoj školi "Sveti Sava" uručeno 15 računara

Predstavnici banjalučke agencije "Akvarijus" uručili su danas Osnovnoj školi "Sveti Sava" iz Bijeljine 15 računara kao nagradu za osvojeno drugo mjesto u edukativno-zabavnom kvizu "Kvizolog".

Osnovnoj školi "Sveti Sava" uručeno 15 računara

Direktor Škole Ivanka Tešić čestitala je učenicima i dodala da je ova nagrada veoma značajna za njih, ali i za naredne generacije.

Luka Petrić, kapiten nagrađenog tima, rekao je da se njegov tim podjednako fokusirao na sve zadatke u kvizu i da je to bio ključ njihovog uspjeha.

"Uprkos tome što je `Kvizolog` bio najgledaniji dječiji kviz u RS, resorno ministarstvo odbilo je da podrži projekat zbog čega se više neće emitovati", rekla je Jelena Babić, predstavnica agencije "Akvarijus".

Predstavnici "M:tela" i Hipo-Alpe-Adrija banke, koji su sponzorisali ovaj kviz, čestitali su učesnicima i najavili da će i ubuduće podržavati ovakve projekte.

Ranije je dodijeljeno 20 računara pobjedničkom timu OŠ "Petar Petrović Njegoš" iz Teslića, 10 računara trećeplasiranom timu OŠ "Branko Ćopić" iz Prijedora i pet računara četvrtoplasiranom timu iz OŠ "Sveti Sava" iz Doboja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA