FOTO Na mladima svijet ostaje!

Centar mladih iz Bijeljine i Ugljevika organizovao je prvu konvenciju mladih bijeljinske regije. Želja ovih mladih ljudi, bila je da kroz raznovrstan program, predstave sa kakvim potencijalom raspolaže naša regija kada je riječ o mladim talentima.

Sportisti, muzičari, recitatori, glumci, slikari, programeri, plesači... redali su se jedan za drugim na sceni, a oni koji su sinoć bili u Centru za kulturu uživali su u prikazanom programu.

Ono što je bijeljinska publika mogla da vidi, je riznica talenata i dobre energije mladih koji su i te kako imali šta da pokažu.

Ostaje žal što su za ovo predivno veče mladosti ostala nepopunjena mjesta u sali.

Posebno veliki minus za izostanak bi se mogao upisati mladima, kako onim dokonim što umjesto podrške svojim vršnjacima popunjavaju mjesta po bijeljinskim kafićima, tako i onim iz političkih partija, koji umjesto podrške talentovanim sugrađanima, vrijeme provode lijepeći plakate i noseći zastave kao dekor starijim političkim saborcima, kandidatima na listama za opšte izbore.

Očigledno da nikome od njih nije bilo dovoljno zanimljivo da podrže mlade talente u svom gradu, jer su imali "preča posla"...

...a mogli su da odgledaju dva sata kvalitetnog programa koji su pripremili: Orkestar "Harmonika" iz Ugljevika, Đorđe Mirković, Vladan Čalija, Fenix Basket Bijeljina, Luka Milošević, Plesni klub "Mega Dance", Branko Šubarić, WildHeart Rock Band, Taekwondo klub "Jopa", Malac genijalac,Tesla smart škola programiranja, Jelena Despotović, Milica i Marija Špirić, Bad Karma Dance Crew i Radovan Mirnić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA