Đurđević: SNSD čini sve da zadrži mlade

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Aleksandar Đurđević poručio je u LJeskovcu kod Bijeljine da ta stranka čini sve da zadrži mlade naraštaje da se školuju i ostaju u Srpskoj i time obezbijedi izvjesnu budućnost.

Đurđević: SNSD čini sve da zadrži mlade

"Mladi su prepoznali da lokalna vlast u Bijeljini za njih nema sluha i zato u SNSD-u vide snagu koja nudi perspektivu. Sve to je dobar znak da će SNSD ubjedljivo pobijediti na svim nivoima", rekao je Đurđević na sinoćnoj predizbornoj tribini.

On je dodao da će mladi dati poseban doprinos ubjedljivoj pobjedi SNSD-a na predstojećim opštim izborima u BiH i kandidata za predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović i za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Milica Lovrić istakla je da je LJeskovac jedno od uporišta SNSD-a i da će ta stranka kroz prijedloge Vladi Republike Srpske, pokušati da pomogne vrijednim mještanima.

Ona je podsjetila da je u prethodnom periodu, sa republičkog nivoa bilo značajne pomoći u oblasti komunalne infrastrukture.

Nosilac liste SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH u Izbornoj jedinci dva Vojin Mitrović pozvao je mještane LJeskovca da glasaju za Cvijanovićevu i Dodika, kao i za poslaničke liste SNSD-a jer je to jedini garant jake i stabilne Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 23:00

    15°C
  • 02:00

    14°C
  • 05:00

    12°C
Vedro
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

86 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

358 cm

Promjena: -3cm

Podaci ažurirani: 30. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI