Puštena desetorica navijača, dvojici produžen pritvor

Aleksandar Pantić preminuo je usled teških povreda koje su mu nanesene u fizičkom obračunu navijačkih grupa na parking hotela “Sveti Stefan” u Dvorovima. Boris Kašiković (30) je tom prilikom povrijeđen.

Puštena desetorica navijača, dvojici produžen pritvor

Okružni sud u Bijeljini odbio je u petak prijedlog Okružnog javnog tužilaštva o mjerama određivanja pritvora za desetoricu navijača osumnjičenih za učestvovanje u fizičkom obračunu u kojem je smrtno nastradao Aleksandar Pantić (30) i oni su pušteni na slobodu.

Za dvojicu osumnjičenih navijača koji su učestvovali u fizičkom obračunu Okružni sud je odbio žalbe branilaca kao neosnovane i njima će biti produžen pritvor od 30 dana, kako je i utvrđeno prethodnom odlukom.

Aleksandar Pantić preminuo je usljed teških povreda koje su mu nanesene u fizičkom obračunu navijačkih skupina na parking hotela "Sveti Stefan" u Dvorovima. Boris Kašiković (30) je tom prilikom povrijeđen.

Obračun navijačkih grupa dogodio se 15. septembra, petnaestak minuta nakon ponoći, i ovaj događaj izazvao je veliku uznemirenost stanovnika Dvorova i Bijeljine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA