KK UNSU: Sara Kalajdžić nova kadetska prvakinja Srpske

Na Prvenstvu Republike Srpske za kadete, juniore i U-21, koje se održalo prethodnog vikenda u Doboju, karatisti UNSU-a su još jednom pokazali svoj kvalitet.

KK UNSU: Sara Kalajdžić nova kadetska prvakinja Srpske

"Naš klub je nastupio sa devet takmičara u muškoj i ženskoj konkurenciji u borbama pojedinačno i ekipno i osvojio šest medalja, pet pojedinačnih i jednu ekipnu" kažu u Klubu.

Sara Kalajdžić je, iako prvi put zvanično kao kadetkinja, nakon ubjedljivih i sigurnih pobjeda postala nova kadetska prvakinja Republike Srpske i tako najavila dobru formu pred glavne događaje u sezoni. Ništa slabiji nisu bili ni ostali takmičari. Saša Nedić i Jelena Tripunović su viceprvaci su Republike Srpske, dok su Nikolina Paprica i Obrad Đurić bronzani.

Ženska kadetska ekipa u sastavu: Sara Kalajdžić, Nikolina Paprica i Jelena Tripunović osvojila je odlično drugo mjesto u borbama ekipno.

"Pored njih dobre nastupe imali su još i Aleksandar Jović u kadetskoj i Aleksandar Ivković u juniorskoj konkurenciji", rekao je trener Goran Ivković koji je dodao da formu tempiraju za naredno Državno prvenstvo koje će se održati sredinom oktobra u Banja Luci.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA