Borenović u Crnjelovu: Iskoristiti potencijal sela

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović poručio je sinoć u Bijeljini da sela imaju veliki potencijal koji treba iskoristiti, ali i ponuditi konkretne programe poljoprivrednicima.

Borenović u Crnjelovu: Iskoristiti potencijal sela

Borenović je tribini PDP-a, koja je održana u semberskom naselju Crnjelovo, rekao da ova stranka ima pripremljen Program obnove Republike Srpske i da je uvjerena u pobjedu na izborima.

On je ocijenio da je Bijeljina uporište PDP-a i da će nakon izbora u Republici Srpskoj "zavladati red i disciplina".

Predsjednik Gradskog odbora PDP Bijeljina Slaviša Marković rekao je na stranačkoj tribini da su promjene u Srpskoj nakon izbora izvjesne i pozvao birače da podrže kandidate Mladene Ivanića za srpskog člana Predsjedništva BiH i Vukotu Govedaricu za predsjednika Republike Srpske.

Nosilac liste PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Milenko Vićanović poručio je da će PDP, ukoliko nakon izbora dođe na vlast, donijeti set zakona kojima će omogućiti da se obnova Srpske dogodi što brže.

"PDP će donijeti zakon prema kojem će sva plaćanja javnih institucija, veća od 1.000 KM, morati da budu objavljena na njihovom sajtu", rekao je Vićanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA