FOTO Mališani iz vrtića Čika Jova Zmaj obilježavanju Dječiju nedelju

U okviru obilježavanja Dječije nedelje, Vrtić „Čika Jova Zmaj“ organizovao je danas na Trgu kralja Petra I Karađorđevića program „Uljepšaj nečije djetinjstvo“.

Današnji program je bio humanitarnog karaktera, a djeca iz „Čika Jove Zmaja" su na prodajnoj izložbi radova svojih vaspitača prikupljali sredstva u korist djece sa posebnim potrebama. Prije ove izložbe, u objektima vrtića organizovana je i prodajna izložba dječijih radova koje su kupovali roditelji.

Direktor Vrtića Slaviša Vujanović je istakao da se Dječija nedelja u ovoj ustanovi obilježava brojnim aktivnostima.

- U ponedeljak smo, s obzirom na to da je 1. oktobar Dan starih lica, ugostili bake i deke naših mališana kojima su unuci poklonili priredbu. Drugog dana Dječije nedelje smo građanima djelili poruke sa ispisanim dječijim pravima, dok je u srijedu organizovana predstava za sve korisnike vrtića. Za sutra je predviđen izlet za djecu u Beograd i u Etno-selo „Stanišići" - naveo je Vujanović.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić prisustvovao je obilježavanju Dječije nedelje na Trgu, gdje je poručio da su djeca najveće bogatstvo ovog Grada.

- Naša djeca su naša budućnost i zato moramo poštovati njihova prava i truditi se da im obezbjedimo što bolje uslove za obrazovanje i vaspitanje. Zadovoljstvo mi je kada vidim koliko djece danas na Trgu učestvuje u obilježavanju Dječije nedelje i siguran sam da će Bijeljina i u budućnosti biti sinonim za Grad mladih - poručio je Mićić.

Foto: Bijeljina danas

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

12°

  • 23:00

    11°C
  • 02:00

    10°C
  • 05:00

    7°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

99 cm

Promjena: 5cm

Sava Jamena

324 cm

Promjena: -1cm

Podaci ažurirani: 23. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI