Za sve ljubitelje dobre akcije: U bioskop stiže "Južni vetar"

Za sve ljubitelje dobre akcije, vratolomnih vožnji, traganja za boljim životom i uzvraćenom ljubavi preporučujemo da u gradskom bioskopu pogledate projekciju filma "Južni vetar", reditelja i scenariste Miloša Avramovića.

Za sve ljubitelje dobre akcije: U bioskop stiže "Južni vetar"

Scenario, nastao iz pera Petra Mihajlovića i Miloša Avramovića, inspirisan je autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u beogradsko podzemlje devedesetih godina i oslikava suštinsku borbu između dobra i zla.

U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao. Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom djevojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni „Car", dobro „radi". Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme. Sve će se to promijeniti kada Maraš slučajno zamjeri brutalnom narko klanu.

Uz Miloša Bikovića fantastičnu glumačku ekipu čine Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, kao i gosti iz Bugarske Hristo Shopov i Ivaylo Zahariev.

Film će se prikazivati u Bijeljini u Gradskom bioskopu: 25.10. (20:30h), 26.10. (20:30h), 27.10. (18:15h i 20:30h) i 28.10. (18:15 i 20:30h).

Ulaznice po cijeni od 4KM mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA