Dakić: Gradski odbor DNS-a uspio da ostvari željeni izborni rezultat

Potrebno je da što više srpskih članova bude udruženo u parlamentima na nivou Republike Srpske i BiH, izjavio je danas predsjednik Gradskog odbora Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Bijeljina Milan Dakić.

Dakić: Gradski odbor DNS-a uspio da ostvari željeni izborni rezultat

Na proslavi krsne slave Svetog velikomučenika Dimitrija - Mitrovdana i 18 godina rada stranke u Bijeljini Dakić je rekao novinarima da će DNS učestvovati u vlasti u naredne četiri godine, a zvaničan stav o tome biće donesen početkom sljedeće sedmice na sjednici stranačkog Predsjedništva.

"Nastavićemo da učestvujemo u vlasti zajedno sa koalicijom", najavio je Dakić i dodao da DNS ima povećan broj poslanika u odnosu na prošli sastav poslaničkog kluba u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Prema njegovim riječima, to pokazuje da je veliki broj građana Srpske prepoznao i podržao trud, rad i političko djelovanje DNS-a u proteklih 18 godina.

On kaže da je Gradski odbor DNS-a uspio da ostvari željeni izborni rezultat osvajanjem jednog poslaničkog mandata, koliko su imali i ranije, kao i dva poslanička mandata u regiji, koliko i ranije.

"Borićemo se da budemo dostojni našeg slogana i da odgovorno održimo obećanja koja smo dali u predizbornoj kampanji, da budemo uz svoje građane i predstavljamo svoje sredine i lokalne zajednice iz kojih dolazimo", poručio je Dakić.

Lomljenje slavskog kolača obavljeno je u prostorijama stranke, kum slave bio je privrednik Mile Đurić, a slavski ručak organizovan je u restoranu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA