Radnik na reprezentativnoj pauzi

Fudbaleri Radnika su ovjerili prolaz u polufinale Kupa Republike Srpske pobjedom nad ekipom sokolačkog Glasinca 2011 rezultatom 1:0.

Radnik na reprezentativnoj pauzi

U Radniku su zadvoljni na prolaskom među četiri ekipe u najmasovnijem takmičenju u Republici Srpskoj.

Slijedi reprezentativna pauza, a zatim utakmica sa Slobodom u okviru 18. kola Premijer lige BiH, koja će se igrati na Gradskom stadionu u Bijeljini 25. novembra.

- Utakmica je bila teška, ali smo uspjeli pogotkom Irfana Hadžića da slavimao i da se plasiramo u polufinale Kupa RS. Vidjelo se od početka utakmice da je ekipa OFK Glasinca 2011 izuzetno motivisano ušla u ovu utakmicu, ali mi smo znanjem i isustvom bez mnogo grča uspjeli ukrotiti sve njihove namjere i na kraju utakmicu privesti kraju. Čestitam svojim igračima na zalaganju a fudbalerima OFK Galsinca 2011, želim mnogo uspjeha u drugoligaškom karavanu grupe ''istok'' Republike Sprske - rekao je trener Radnika Mladen Žižović.

Irfan Hadžić strijelac pobjedonosnog pogodka za ''plave'' kaže da se njegova ekipa zasluženo plasirala u polufnalu Kupa Republike Srpske.

- Dosta smo umorni od igranja u Premijer ligi BiH, što se vidi na nama, ali smo uspjeli savladati OFK Glasinac 2011, te smo se zasluženo našli u polufinalu Kupa RS. Dosta teška utakmica za nas došla je u trenutku kada nam je odmor prijeko neophodan, u kojoj smo pokazali sav naš karakter. Pauza nam je dobro došla da se rehabilitujemo i da se dobro prirpemimo pred utakmicu sa Slobodom - rekao je stameni centarfor Radnika Irfan Hadžić.

''Plavi'' se nalaze na ''mini'' odmoru do nedelje, kada je zakazan trening na Gradskom stadionu sa početkom u 13 i 30 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA