KK Radnik savladao Student-Igokeu nakon tri produžetka

  • BIJELJINA
  • 18. Nov 2018.

U okviru 6. kola Prve lige Republike Srpske KK Radnik je sinoć savladao ekipu Student-Igokee rezultatom 102:99, nakon čak tri produžetka. Ovom pobjedom ekipa iz Bijeljine preuzela je vodeću poziciju na tabeli.

KK Radnik savladao Student-Igokeu nakon tri produžetka

Radnik je bolje otvorio meč i prvu četvrtinu riješio u svoju korist. Onda je uslijedio veliki pad u igri što je gost znao da iskoristi i velikom serijom prokrene rezultat i na odmor ode sa prednošću od 9 poena.

U nastavku meča gostujuća ekipa je nastavila sa dobrom igrom i u jednom trenutku je imala čak i 20 razlike. Radnik se nije predavao i uspijeva da do kraja meča uvede utakmicu u produžetak.

Ipak, ni u prvom, pa čak ni u drugom nije riješeno pitanje pobjednika, nego se morao čekati treći produžetak u kome je Radnik na kraju, nakon velike borbe, uspio da prelomi ovaj susret i zabilježi i petu pobjedu.

Najefikasniji u nasem timu bio je Kokoruš sa 42 poena i 15 skokova, dok je Kolaković postigao 22 poena.

S obzirom da je ova utakmica imala i humanitarni karakter gdje su se prikupljala novčana sredstva za liječenje Danijele Gvozdenović, KK Radnik se zahvaljuje svima koji su pomogli ovu akciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA