Počela velika humanitarna akcija Crvenog krsta i Centra za socijalni rad

Vrijeme praznika, prilika je da pokažemo solidarnost i humanost prema najugroženijim građanima, a već nekoliko godina, gradska organizacija Crvenog krsta i Centar za socijalni rad, organizuju veliku humanitarnu akciju za socijalno ugrožene stanovnike.

Počela velika humanitarna akcija Crvenog krsta i Centra za socijalni rad

Svim ljudima velikog srca i dobre volje, uputili su poziv da do kraja mjeseca budu dio ove humane akcije i učestvuju u prikupljanju prehrambrenih i higijenskih paketa za najugroženije.

Mila Stojanović iz Centra za socijalni rad, naglasila je da sa gradskom organizacijom Crvenog krsta imaju partnerski odnos.

- Zajednički nam je cilj da što više socijalno ugroženih porodica osjeti radost praznika i da znaju da uvijek postoje oni koji misle na njih. Akcijom će, osim korisnika novčane pomoći, biti obuhvaćeni oni koji nisu korisnici javne kuhinje i žive van gradske zone i lica koja se svakodnevno obraćaju za pomoć Centru za socijalni rad. Unaprijed se zahvaljujemo svima koji žele pomoći, jer neopisiv je osjećaj kada pokucate na vrata socijalno ugrožene porodice i u vrijeme praznika donesete poklone, rekla je Stojanovićeva.

Direktor Centra za socijalni rad Milorad Sofrenić, naglasio je da očekuju da se ove godine u akciju uključi još veći broj privrednih subjekata, jer je ova aktivnost već prepoznatljiva.

Sekretar gradske organizacije Crvenog Krsta Perica Gligić, podsjetio je da postoji više humanitarnih akcija koje se provode u cilju pomoći socijalno ugroženim građanima, ali je naglasio da je ova akcija, jedna od najvažnijih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA