Sutra komemoracija povodom smrti Miladina Jovičića

Za sutra je zakazana komemoracija povodom smrti dekana Fakulteta poslovne ekonomije u Bijeljini Miladina Jovičića.

Sutra komemoracija povodom smrti Miladina Jovičića

Komemoracija je zakazana za 11.00 časova u prostorijama fakulteta, a sahrana Miladina Jovičića istog dana u 13.00 časova na groblju Pučile u Bijeljini.

Dekan Fakulteta poslovne ekonomije Univerziteta u Istočnom Sarajevu Miladin Jovičić preminuo je danas u 61. godini, nakon kratke i teške bolesti.

Jovičić je rođen 1957. godine u selu Ugljevička Obrijež u opštini Ugljevik, gdje je završio i osnovnu školu, zatim je 1976. godine završio bijeljinsku Gimnaziju, a 1980. godine je završio Ekonomski fakultet u Banjaluci.

Postdiplomske studije upisao je 1984. godine u Sarajevu na Ekonomskim fakultetu, a magistarsku tezu pod nazivom "Električna energija u funkciji privrednog razvoja" odbranio je 1987. godine.

Doktorirao je na Ekonomskom fakultetu u Istočnom Sarajevu 2003. godine na temu "Mjerenje uspješnosti menadžera kao faktor razvoja u zemljama u tranziciji".

Objavio je, samostalno i u koautorstvu, osam knjiga koje tretiraju oblast upravljanja mezoekonomskim sistemima, kao i više od 35 naučnih i stručnih radova iz oblasti menadžmenta i preduzetničke ekonomije u eminentnim domaćim i stranim časopisima.

Dužnost dekana Fakulteta poslovne ekonomije u Bijeljini obavljao je od 2016. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA