Bijeljina: Promjenljivo oblačno

  • BIJELJINA
  • 10. Dec 2018.

U Republici Srpskoj promjenjljivo oblačno i pretežno suvo na zapadu, jugozapadu i jugu, oblačnije na sjeveroistoku centralnim predjelima i istoku, gdje će biti sa slabim padavinama, mjestimičnom prolaznom kišom u nižim a u brdovitim i planinskim predjelima sa mjestimičnim snijegom. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 3, najviša dnevna temperatura vazduha do 9 stepeni.

Bijeljina: Promjenljivo oblačno

Ujutro promjenjljivo oblačno i preovlađujuće suvo vrijeme. Ujutro i prijepodne povremeno sa slabim padavinama kiše i rosulje biće u nižim predjelima na sjeveru i sjeveroistoku, te snijega i susnježice u višim predjelima na istoku.

Poslepodne i prema večeri suvo u većini predjela uz djelimično kidanje oblačnosti na zapadu, jugozapadu i jugu. Pretežno oblačno ostaje od centralnih predjela na istok gdje će i dalje postojati uslovi za vrlo slabe padavine.

Vjetar ujutro slab zapadni, tokom prijepodneva u pojačanju u Semberiji i planinama Кrajine, poslepodne u slabljenju, kad će jačati sjeverozapadni vjetar u centralnom planinskom pojasu i na istoku. Na jugu uveče umjerena bura.

Minimalna temperatura vazduha od -1°C do 3°C, na jugu za stepen dva viša, u višim predjelima do -4°C.

Maksimalna dnevna temperatura vazduha od 4°C do 9°C, na sjeveru i jugu ponegdje i stepen dva viša, u planinama od -2°C.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA