Bijeljina: Oblačno sa mjestimičnim padavinama

U Republici Srpskoj oblačno, prohladno i preovlađujuće suvo, a samo ponegdje, uglavnom na jugu, centralnim predjelima i istoku sa mjestimičnim padavinama, snijega u višim, a slabe kiše u nižim predjelima. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno je 1 , najviša dnevna temperatura vazduha do 3 stepena.

Bijeljina: Oblačno sa mjestimičnim padavinama

Ujutro će biti s padavinama u istočnim predjelima od niske i visoke Hercegovine, preko sarajevsko-romanijske regije, Podrinja do Semberije.

Od centralnih predjela na sjeverozapad, zapad i jugozapad suvo, ponegdje maglovito i tmurno, ali se ne mogu isključiti slabe kratkotrajne padavine i utim krajevima.

Tokom dana prestanak padavina u većini predjela. Jedino će na krajnjem jugoistoku i jugu poslepodne ponovo biti sa slabim mjestimičnim padavinama.

Niže temperature na zapadu a više na sjeveroistoku i jugu.

Vjetar: ujutro slab i promjenjljiv, tokom dana na zapadu i sjeveru zapadni do umjeren, na jugu južni i jugozapadni. Prema večeri ponovo u većini predjela slab i promjenjljiv.

Najviša dnevna temperatura vazduha: od 0°C do 3°C na zapadu, na istoku i jugu od 5°C do 9°C, u višim predjelima od -2°C.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

11°

  • 11:00

    13°C
  • 14:00

    16°C
  • 17:00

    18°C
Vedro
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

137 cm

Promjena: -6cm

Sava Jamena

311 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 07:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI