Ukupno slučajeva
527 (+5)
Preminuli
15 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Radnici Panafleksa nastavljaju štrajk

Radnici bijeljinske Fabrike savitljivih cijevi i vratila "Panafleks" danas su nastavili štrajk, koji, kako tvrde, neće prekinuti dok im ne budu isplaćene oktobarska i novembarska plata, rekao je Srni predsjednik Sindikalne organizacije ovog preduzeća Goran Cacanović.

BIJELJINA

"Ne tražimo ništa više ni manje osim onog što smo zaradili poštenim radom. Kada to dobijemo prekinućemo štrajk", poručio je Cacanović i dodao da im se do sada niko nije obratio.

On očekuje da im se danas neko obrati, jer će radnici ostati u štrajku dok se to ne desi. Radnici "Panafleksa", njih 50, od juče su u štrajku, jer nisu primili platu za oktobar i novembar. Oni traže da im plate budu isplaćene najkasnije do 25. decembra.

Većinski vlasnik "Panafleksa" Vojin Mitrović pozvao je radnike da se vrate na posao. "Moramo prvo ispuniti obaveze prema dobavljačima, koji su ranije avansno izvršili uplate.

Ukoliko se ne vrate na posao pozvaću stare radnike - penzionere da završe njihov posao", upozorio je Mitrović.