Elitna prostitucija cvjeta u BiH, za noć se nudi i do 3.000 maraka

  • BiH
  • 15. Mar 2019
  • 1548

Elitna prostitucija u Bosni i Hercegovini i regionu cvjeta i obrće ogroman novac. I, što je najzanimljivije, sve je raširenija i muška elitna prostitucija.

BiH

Na internetu je mnoštvo stranica namijenjenih za ovaj biznis svjetskih razmjera.

- Možemo odmah u krevet i tamo do jutra da ostanemo. Mogu da povedem i drugaricu, sve to skupa koštaće te 400 evra - kazala je jedna od djevojaka koju je kontaktirao Avaz sa profila pod imenom Emanuela.

Cijena za sat vremena klasičnog seksa ponuđena na stranici je 100 evra, dok su cjelodnevna pratnja i druženja 1.500 evra.

- U opisu profila piše da sam biseksualka, da i žene dolaze u obzir. Radim masažu, izvodim striptiz, lap dance, francuski poljubac, analni i oralni seks. Cijeli dan druženja je 1.000 evra - piše na Klarinom profilu.

Donedavno je profil imala i najpoznatija starleta u BiH Senada Nurkić, alijas Maca Diskrecija iz Tuzle. Maca je za sat klasičnog seksa tražila 500 evra, a za cijelu noć 4.000 evra. Da interesenata ima, dokazuju i objave koje Maca plasira na svom profilu na Instagramu.

Tako je prije nekoliko dana objavila prepisku sa jednim mladićem iz Podgorice.

- Ima nas više, organiziramo momačku veče - napisao je on, a Maca je odgovorila:

- Ne radim momačku, samo nasamo.

U jednom poznatom rijalitiju u svađi Maje Marinković i Dorotee Jovanović pljuštale su brojne uvrede. Sve je eskaliralo kad je Maja kazala Dorotei:

- Ti si laka riba s izrastkom. Dobila si titulu aljkavuše! Nemaš dinara, klošarko, imaš tri bademantila.

Maja je pjevačica, a Dorotea modna dizajnerka za pse.

Jedna od najpopularnijih Sarajki na Instagramu Bisera Arnautović, koji ima više od 100.000 pratilaca, u izjavi za Avaz kaže da svakodnevno prima ponude za seks. Kaže da to nju ne zanima i da je sve to posljedica poremećenih vrijednosti.

- Muškarci misle da sve mogu kupiti novcem. Ženu ne možeš kupiti, ženu moraš osvojiti. Krive su djevojke koje za silikone prodaju svoje tijelo. Mene to ne zanima, ja sam prirodna. Silikoni su najveće zlo. Nikad se ne bih prodala - kaže Arnautović.

Otkriva da je bilo ponuda i do 3.000 maraka za noć.

- Prije dva dana sam dobila poruku u kojoj me jedan od pratilaca pita da li sam ja kurva. Zašto? Zato što imam fotografije u kupaćem kostimu? Zato što se slikam u krevetu? Sve je poremećeno i izgubilo smisao - kaže ona.

Ženski cjenovnik u BiH

150 evra sat klasičnog seksa

70 evra doplata za dodatni sat

350 evra oralni seks

800 evra analni seks

200 evra masaža

Muški cjenovnik u BiH

50 evra sat klasičnog seksa

30 evra doplata za dodatni sat

100 evra oralni seks

150 evra doplata za 4 sata

100 evra masaža