KK UNSU: Odlični nastupi i rezultati u Sarajevu - Nedić ponovo najbolji

Karate klub UNSU iz Bijeljine nastupio je prethodnog vikenda na prvenstvu "Ilidža open 2019" i ostvario odlične rezultate, osvojivši jednu zlatnu, dvije srebrne i jednu bronzanu medalju.

KK UNSU: Odlični nastupi i rezultati u Sarajevu - Nedić ponovo najbolji

Klub iz Bijeljine takmičio se u subotu, tokom prvog dana prvenstva rezervisanog za kadete, juniore U21 i seniore, u deset takmičarskih kategorija.

"Nedić Saša bio je najbolji u kategoriji U21seniora (84+). On je, iako još uvijek junior, u veoma jakoj konkurenciji mlađih seniora teškaša, prikazao dobar karate i ponovo pobrao veliki broj čestitki za svoje nastupe. Sara Kalajdžić bila je srebrna među kadetkinjama (-47) i takođe srebrna među juniorkama (-48). Ona je pokazala da se, nakon tri mjeseca pauze u radu, vraća u svoju prepoznatljivu formu. Dobar uspjeh ostvario je i Radan Uroš osvojivši treće mjesto u konkurenciji juniora (-61), dok je u kadetskoj konkurenciji (-57) imao peh sa nedozvoljenim kontaktima", rekao je Goran Ivković, trener kk UNSU.

U ekipnim dijelu takmičenja muški juniorski tim u sastavu Ivković Aleksandar, Jović Aleksandar i Nedić Saša, osvojio je drugo mjesto.

"Kada su u pitanju starije kategorije ovim rezultatima u generalnom plasmanu prvog dana takmičenja naš klub je zauzeo odlično deveto mjesto. Poslije osvajanja TK opena možemo reći da smo potvrdili kvalitet i da su naši takmičari već na startu sezone pokazali svoje ambicije za ovu godinu. Pionire i poletarce ovaj put smo odmarali. Njih očekuje Državno prvenstvo početkom aprila mjeseca u Banja Luci, a do tada će imati nastupe barem na još dva kontrolna turnira", naveo je Ivković.

Takođe, dobre nastupe na Ilidži imale su Knežević Anđela i Tripunović Jelena u kadetskoj konkurenciji (-47) koje se nakon povreda i dužih pauza u radu polako vraćaju u formu kao i Jović Aleksandar među kadetima (70+) koji je osvojio peto mjesto.

"Ilidža open je prema našem sudu opravdao epitet jednog od najkvalitetnijih i najmasovnijih turnira u regionu, a za to su se pobrinuli domaćini i organizatori turnira kk."Champion", na čelu sa Gospodinom Muhovićem, pa koristimo priliku da se zahvalimo na svemu što su nam priuštili ove godine", dodao je Ivković.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA