Derbi Prve lige RS: Sloga dočekuje Borac

U derbiju 19. kola Prve lige Republike Srpske drugoplasirana Sloga dočekuje lidera na tabeli, tim Borca. Napadač ekipe iz Gornjeg Crnjelova Dragiša Komarčević očekuje da će meč protiv Banjalučana biti veoma zanimljiv, te da će njegov tim na osvojiti tri boda i tako šamionat učiniti zanimljivijim.

Derbi Prve lige RS: Sloga dočekuje Borac

- U odličnom raspoloženju dočekujemo derbi protiv Borca, u kome želimo pobjedu kako bi ostai u trci za titulu. U prošlom kolu smo kiksali na gostovanju Kozari, a gosti iz Banjaluke će biti u psihološkoj prednosti zbog toga što imaju pet bodova više. Svi u klubu se nadamo da će prikazana igra riješiti pitanje pobednika, te da će suđenje biti kvalitetno. Ne tražimo nikakvu pomoć arbitara i drugih službenih lica, već da sve bude korektno i neka na kraju bolji tim ostvari trijumf - rekao je Komarčević.

U Borcu su upravo Komarčevića apostrofirali kao igrača od kojeg prijeti najveća opasnost po njihov gol.

- Sigurno mi imponuje to što iz Borca smatraju da sam najveća opasnost za njihovu mrežu, međutim to znači da će obratiti posebnu pažnju na mene i da će mi biti izuzetno teško postići pogodak. To mi daje dodatni motiv da odigram još bolje i doprinesem pobedi svog tima. Nije bitno ko će iz moje ekipe biti strijelac, jer je nama potrebna pobjeda i moramo svi pružiti maksimum kako bi došli do cijelog plijena. Ovo nam je vjerovatno najteža utakmica u sezoni, moramo odigrati u maksimumu naših mogućnosti, pokazati da posjedujemo kvalitet i ostati u trci za plasman u Premijer ligu BiH - zaključio je Komarčević.

Prethodna prvenstvena utakmica protiv Kozare u Gradišci skupo je koštala ekipu Sloge iz Gornjeg Crnjelova pošto zbog isključenja na tom susreta u duelu s Borcem neće biti lijevog beka Vukašina Benovića i desnog beka Igora Krmara.

Na drugoj strani Banjalučani će biti oslabljeni neigranjem polivalentnog Stefana Dujakovića, koji ima tri žuta kartona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

10°

  • 23:00

    10°C
  • 02:00

    10°C
  • 05:00

    9°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

139 cm

Promjena: 1cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI