Žene DNS-a Bijeljina: DNS daje veliki prostor za žensku inicijativu

U Bijeljini je danas održana izborna skupština Odbora žena Gradskog odbora DNS-a Bijeljina. Izabran je Odbor žena sa 25 članova a za predsjednicu Odbora žena DNS-a Bijeljina izabrana je Helena Stojić. Ona je istakla da žene imaju priliku da se kroz politički angažman izbore za ravnopravan status u društvu, i da je DNS stranka koja daje veliki prostor za žensku inicijativu.

Žene DNS-a Bijeljina: DNS daje veliki prostor za žensku inicijativu

- Žena je stub zdrave i funkcionalne porodice i treba da bude više cijenjena u društvu, u svakom pogledu, da žene budu više zastupljene u odlučivanju o važnim političkim pitanjima, da žene i muškarci budu ravnopravni u procesu zapošljavanja i preduzetništvu, da se unaprijedi položaj žena na selu i tako dalje. Žene imaju priliku da se izbore za to aktivnim uključivanjem u politiku - kaže Helena Stojić.

Predsjednica Organizacije žena DNS-a Republike Srpske Slađana Ilić, istakla je da ima dobru saradnju sa ženama DNS-a u Bijeljini.

- Ovdje u Bijeljini se vidi velika pozitivna energija žena koje uz podršku Dike Cvijetinovića, predsjednika Povjereništva Gradskog odbora DNS-a Bijeljina koji je i član Predsjedništva DNS-a, i gospođe Biljane Stajić kao potpredsjednice Organizacije žena DNS-a Republike Srpske, rade veoma kvalitetno, i očekujemo još bolju saradnju u budućnosti - rekla je Slađana Ilić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA