Ronioci tragaju za nestalom djevojkom

Ronioci treći dan pretražuju lokalitet na Savi kod mosta na Rači u potrazi za nestalom dvadesetsedmogodišnjom djevojkom iz Donje Trnove kod Ugljevika, rekla je Srni portparol bijeljinskog Okružnog tužaštva Danka Prodanović.

Ronioci tragaju za nestalom djevojkom

Djevojka, čiji su inicijali R.S, posljednji put je viđena na mostu na Rači u noći između 24/25. decembra, pola časa poslije ponoći.

Kako prenosi Dnevni Avaz riječ je o Stani Ristić (27) iz Donje Trnove kod Ugljevika koja je prije dva dana oko jedan sat ujutro posljednji je put viđena na mostu preko rijeke Save u Rači pored Bijeljine i od tada joj se gubi svaki trag. Za sada se ne zna šta se tačno desilo, a do jučer popodne djevojka se nikome nije javila. Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je skočila u rijeku.

Izvori bliski Graničnoj policiji BiH rekli su da je djevojka u noći sa subote na nedjelju, stigavši iz pravca Bijeljine, prošla graničnu kontrolu i uputila se prema mostu udaljenom dvjesto metara od graničnog prijelaza.

Jedan od očevidaca koji je došao iz pravca Srbije prijavio je Graničnoj policiji da je pored ograde na sredini mosta vidio zaustavljen automobil i djevojku s cigaretom.

Patrola GP odmah se uputila na lice mjesta i tamo zatekla njen upaljeni automobil "golf 2". Pronašli su i lična dokumenta, ali djevojke nije bilo.

Na lice mjesta ubrzo su stigli i istražitelji CJB Bijeljina. Prema navodima Dnevni Avaza policijski inspektori pronašli su tragove zemlje i pijeska na ogradi mosta.

Stana Ristić bila je zaposlena u privatnom preduzeću "Budućnost" iz Ugljevika. Za sada nije poznato je li imala problema na poslu ili na emotivnom planu. Navodno je u subotu uvečer viđena u jednom od bijeljinskih lokala u društvu svog mladića, kod kojeg je ostao njen mobilni telefon. Šta se potom dogodilo, nije poznato.

Prema riječima portparola bijeljinskog Okružnog tužaštva Danke Prodanović, jedina pouzdana informacija je da je pronađen automobil kojim se djevojka dovezla.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA