Omladinci političkih stranaka zajedno uklonili divlju deponiju

Omladinci političkih stranaka sa područja Grada pod sloganom „Jedinstveni za čistiju Semberiju“ očistili su divlju deponiju u naselju Bukreš, u okviru akcije „April, mjesec čistoće“.

BIJELJINA

- Ovom akcijom šaljemo poruku građanima Semberije koliko je značajno da štitimo životnu sredinu. Ovo nije predizborna kampanja, već smo htjeli da uključimo sve političke subjekte u ovu aktivnost, da bismo zajedničkim snagama doprinijeli čistoći našeg Grada. Hvala svima koji su se odazvali - poručio je načelnik odjeljenja komnalne policije Ratomir Draganić.

U akciji je učestvovala omladina Srpske demokratske sranke, Partije demokratskog progresa, Demokratskog saveza, Saveza nezavisnih socijaldemokrata i Socijalističke partije.

- Hvala gradskom Odjeljenju komunalne policije na pozivu. Rado smo se odazvali da bismo pomogli u ovoj ekološkoj aktivnosti - naveo je predsjednik Aktiva Mladih SDS Bijeljina Vlado LJubojević.

- Na ovaj način šaljemo primjer svim građanima da čuvaju životnu sredinu i ne zagađuju je - istakao je predsjednik Mladih PDP Bijeljina Danijel Perić.

Akciju su predvodili članovi moto-kluba „Bradrhud" (Brotherhood) koji su dobili ovo zemljište na raspolaganje od Auto-moto saveza Republike Srpske, najavivši da imaju ideju da na ovom prostoru naprave mini auto-park, gdje bi mogli da se okupljaju ljubitelji motocikala i automobila.