Danas gradski derbi: Radnik želi Evropu, Zvijezda opstanak

U bijeljinski gradski derbi Radnik i Zvijezda 09 ulaze sa ciljem da ostvare pobjedu i osvaje tri izuzetno važna boda. Trijumf protiv Zvijezde 09 ekipu Radnika bi vratio na evropski put, a defanzivac Slaviša Radović vjeruje da njegov tim može do bodova u derbiju.

Danas gradski derbi: Radnik želi Evropu, Zvijezda opstanak

- Nalazimo se odličnoj formi i u proljećnom dijelu šampionata još nemamo poraz. Znamo da nas protiv Zvijezde 09 očekuje težak zadatak, jer njima su bodovi neophodni u borbi za opstanak i po pravilu protiv tih ekipa je najteže igrati. Odlično se poznajemo i mogu slobodno reći družimo sa igračima Zvijezde 09 van terena, pa ne bi trebalo biti iznenađenja. Ovo je meč koji može da odluči jedan dobar potez ili jedna greška zbog čega moramo biti maksimalno angažovani svih devedeset minuta. Nama motiva neće nedostajati jer znamo da sa tri boda se vraćamo u potpunosti u trku za treće mjesto - rekao je Radović.

Zbog povreda u sastavu Radnika neće biti Demira Peca, Pavla Sušića i Nikole Popare.

U Zvijezdi 09 ne razmišljaju ni o jednom drugom rezultatu u derbiju osim pobjede koja bi im donijela puno toga.

- Znamo da sa tri boda iz ovog komšijskog derbija pravimo veliki korak prema opstanku. U slučaju trijumfa ekipa bi psihički stabilnija ušla u nastavak sezone, te igrala puno rasterećenije u mečevima odluke. Protiv Radnika neće biti lako, jer i oni imaju motive i računice, međutim mi jednostavno nemamo drugog izbora osim pobjede. Pravi recept za osvajanje tri boda je bespoštedna borba od prvog do posljednjeg sekunda- rekao je Danijel Ćulum, štoper Zvijezde 09.

Zbog kartona u timu Zvijezde 09 neće biti Dušana Babića i Marka Anđića, dok Mile Filipović i Amert Osmanagić izostaju zbog povreda.

Meč je u 17 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA