Prilika za kreativce: U četvrtak "Bazar rukotvorina" na Zelenoj pijaci

Služba za organizaciju pijačnih usluga u Bijeljini, u četvrtak 25. aprila, organizuje prvi „Bazar rukotvorina“ na Zelenoj pijaci.

Prilika za kreativce: U četvrtak "Bazar rukotvorina" na Zelenoj pijaci

- Zelena pijaca će obezbijediti tezge na kojima će se izlagati proizvodi naših kreativaca. Ovo je jedinstvena prilika da se na jednom mjestu predstave kreativni ljudi iz našeg grada, sa svojim proizvodima. Na ovaj način ćemo zadovoljiti i potrebe posjetilaca sa zanimljivim sadržajem i novim iskustvima u gradu, rekao je za Bijeljina danas Danijel Perić, rukovodilac Službe za orgnaizaciju pijačnih usluga.

Toga dana će i mališani iz JU Dječiji vrtić "Čika Jova Zmaj" biti gosti na Zelenoj pijaci. Oni će posjetiti "Bazar", glavnu ulicu sa voćem i povrćem i cvijetnu ulicu, gdje će čuti i priču o tome kako se sadi cvijeće i čempresi.

- Na ovaj način AD "Кomunalac", koji je organizator, bi dao podršku kreativcima i promociji starih zanata. Takođe, predškolcima bi se ukazalo na značaj zdrave hrane. U narodu se često kaže da se stvarni život nekog grada najbolje vidi na njegovoj pijaci. Na jednom mjestu, možete da sretnete ljude iz svih društvenih slojeva, a pijace i dalje odražavaju mentalitet naših ljudi. Cilj nam je da pored kupovine i prodaje, Zelena pijaca bude i dalje mjesto druženja i susreta, dodaje Perić.

Prijave kreativaca zainteresovanih za učešće na "Bazaru rukotvorina" otvorene su do srijede 24. aprila do 15,00h, a telefon za informacije je 055 204 821.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

19°

  • 20:00

    18°C
  • 23:00

    15°C
  • 02:00

    10°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

106 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

313 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 16:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI