Nole i Pamela na krstarenju

Novak Đoković i Pamela Anderson zajedno na dočeku 2012. godine, želja je šeika iz Dubaija, koji su najboljeg tenisera svijeta i starletu pozvali na novogodišnje krstarenje ekskluzivnim brodom "Kraljica Elizabeta Druga".

Nole i Pamela na krstarenju
Bogati šeici u Dubaiju organizovaće, kako kažu, doček Nove godine iz snova. Iznajmili su brod "Kraljica Elizabeta Druga", te pripremili milionske garancije za nevjerovatan popis putnika. Jedna od zvijezda trebalo bi da bude Novak Đoković, srpski teniser, koji je obilježio sportsku 2011. godinu, a najavljen je dolazak i njegovih protivnika sa tererna Rodžera Federera i Rafaela Nadala, Pamele Anderson, glumice Lindzi Lohan, ali i mnogih drugih zvijezda.

"Naš brod će isploviti iz Dubaija, a ulaznice za doček su od 600 do 1.200 evra. Očekujemo da će se ovo prepričavati još godinama", saopštili su organizatori spektakularnog dočeka.

Putnicima na brodu "Kraljica Elizabeta Druga", koji može da primi 1.892 osobe i za koji se brine posada od 1.040 ljudi, obećan je nezaboravan provod, a svi oni koji vole priče iz džet-seta s nestrpljenjem očekuju priče i fotografije sa proslave "najluđe" noći.

Prije eventualnog druženja sa Pamelom i Lindzi, Nole je uživao u društvu legendarnog fudbalera Dijega Maradone. Argentinac je Đokovića oduševio kada je došao na njegov trening, a zatim je pokazao teniskom šampionu šta može da uradi sa teniskom lopticom i sa reketom.

"Sportska legenda Maradona nam je dokazao da ima talenta sa teniskim reketom! Igra bolje tenis nego što ja igram fudbal. Veliko je, još jednom, zadovoljstvo biti pored velikog Diega", napisao je Nole na svom Facebook profilu.

Đoković i Maradona su se upoznali prošli mjesec u Londonu za vrijeme zavšnog ATP turnira, a prethodnih godina su komunicirali preko posrednika i često razmjenjivali poklone, kao što su dresovi i teniski reketi.

Ma kakav Mesi, Nole je najbolji Novak Đoković je dobio još jedno priznanje. Srpski teniser i norveška trkačica na skijama Marit Bjorgen izabrani su za sportiste godine u izboru Svjetskog udruženja sportskih novinara. U anketi u kojoj su učestvovala 363 novinara iz 82 zemlje Nole je dobio 23,74 odsto glasova. Drugo je je zauzeo fudbaler Lionel Mesi (20,18 odsto glasova), treće atletičar Usein Bolt (12,89), dok je Bjorgenova (17,79) slavila ispred atletičarke Vivijan Čerijot (17,47) i plivačice Federike Pelegrini (13,83). Za najbolju ekipu izabran je Fudbalski klub Barselona (43,07), druga je ragbi reprezentacija Novog Zelanda, a treća brazilska muška odbojkaška reprezentacija. Najbolje organizovano takmičenje u 2011. je Svjetsko atletsko prvenstvo u Daeguu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA