Odličan nastup karatista KK UNSU u Bihaću

Prošle subote takmičari KK UNSU, kadeti, juniori i seniorke, nastupali su na međunarodnom karate turniru “Kup Prijateljstva -Jion PEB 2019“ koji je okupio oko 650 učesnika iz osam zemalja.

BIJELJINA

Takmičili su se u osam kategorija i u svim su se izborili za pobjedničko postolje i odličja.

Osvojili su dvije zlatne, tri srebrne i tri bronzane medalje, a u generalnom plasmanu u borbama zauzeli odlično 10 mjesto.

Zlatne medalje su osvojili Sara Kalajdžić u borbama u konkurenciji kadetkinja (-47) i Aleksandar Ivković u borbama u kategoriji juniora (-68).

Srebrnim odličjem su se okitili Uroš Radan u borbama u konkurenciji juniora (-61), Aleksandar Jović u borbama u kategoriji kadeta (70+) i Dajana Kalajdžić u borbama u konkurenciji seniorki (-68).

Bronzane medalje su osvojili Uroš Radan u borbama konkurenciji kadeta (-57), Sara Kalajdžić u borbama u konkurenciji juniorki (-48) i Dajana Kalajdžić u borbama u konkurenciji seniorki (open).

Turnir je takmičarima KK UNSU poslužio kao jedan od pripremnih za predstojeća zvanična takmičenja i Svjetske Ligu u Umagu.

-Rezultati su mogli biti još bolji, a odličja još sjajnija da nismo napravili neke greške u mečevima, ali i da nije bilo nekih spornih sudijskih odluka. Ne žalimo se i ne osuđujemo, jer se takve stvari dešavaju i nadamo se da nisu namjerne. Bez obzira na sve to, mi smo prezadovoljni nastupima i ostvarenim rezultatima naših takmičara, kažu u Klubu.